Satupaja

Satupaja lyhyesti

 

Satupaja on 2001 perustettu yritys, jossa yrittäjänä hääräilee Satu Heino. Terapiaa nikkaroidaan Hirvensalmen pajalla. Jalkaudun myös asiakkaiden kotikuntiin Etelä-Savon sairaanhoitopiirin alueella. Tavoitteeni on tuottaa asiakaslähtöistä terapiaa, jossa asiakas otetaan mukaan terapian jokaiseen vaiheeseen alkaen
tavoitteiden asettelusta ja edeten terapian suunnitteluun ja sen toteutukseen. Terapiavälineet ja tilat on hankittu vastaamaan mahdollisimman monipuolisesti asiakkaiden tarpeita, jotta jokaisen yksilölliset tavoitteet ja mielenkiinnon kohteet voidaan huomioida.

SATU HEINO
SATU HEINO

Toimintaterapeutti, ratsastusterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja, Mindfulness-tunnetaitovalmentaja, yrittäjä

Toimintaterapeuttina olen toiminut vuodesta 1995 ja yrittäjänä vuodesta 2000. Ratsastusterapiaa ja neuropsykiatrista valmennusta olen antanut vuodesta 2013 lähtien. Työssäni tykkään kehittää ja oppia uusia asioita. Työskentelen lapsiasiakkaiden kanssa ja lähellä sydäntäni ovat lapset joilla on pulmia tunteiden hallinnassa ja käyttäytymisessä sekä toiminnan ohjailussa. Työpäiväni jakautuvat Hirvensalmen pajalle ja Haukkamäen hevostilalle sekä kotikäynteihin. Työntekoon voimia antavat hevoset ja eläimet, luonto ja oma koti yhdellä pojalla höystettynä. Olen KELAn vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen toteuttaja.

KELAn avoterapiapalvelukuvaus
Tietosuojaseloste

Satupajan toimipiste Hirvensalmella
Hirvensalmi
Hirvensalmi

Hirvensalmella kunnan vanhan sairaalarakennuksen toisessa päässä sijaitseva Satupajan toimitila palvelee lähinnä lapsiasiakkaita. Neliöitä löytyy n. 90 ja tilat koostuvat odotustilasta, keittiöstä, WC:stä, toimistosta, pöytätason työskentelytilasta ja n. 30 neliön salista. Vastaanotto sijaitsee vain vajaan 30 min ajomatkan päässä Mikkelistä.

Katso toimitilan yhteystiedot >